Tour du ALS Actiepagina

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.

Naast de gezamenlijke actie van de Tour du ALS is er ook de mogelijkheid om op deze pagina zelf actief deel te nemen en te doneren. Je kan een eigen actiepagina starten en zo de actie die je hebt opgezet gespecificeerd (bijvoorbeeld met je eigen logo) onder de aandacht te brengen. Wees creatief en help ons in onze strijd deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen! Jullie hulp is meer dan welkom!

Mocht je een vraag hebben of hulp nodig hebben dan kan je uiteraard altijd een e-mail bericht sturen naar info@tourduals.nl of bellen naar 088-6660333.

Op donderdag 9 juni 2022 vindt de tiende editie van de Tour du ALS plaats. Wil jij ook deze uitdaging aangaan en de Mont Ventoux beklimmen, schrijf je hier in als deelnemer.