Ecclesia puzzelt mee naar een oplossing!

De oplossing voor de dodelijke ziekte ALS ligt als een puzzel op tafel. Er is veel DNA beschikbaar van ALS-patiënten maar om dat te onderzoeken is geld nodig. Wij willen een stukje bijdrage aan de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte en daarom hebben wij een bijdrage geleverd in de zoektocht naar de oplossing.

Maar met onze bijdrage is de strijd nog niet voorbij. Stichting ALS Nederland kan heel hard onze steun gebruiken, of dat nou een bedrijf is dat een puzzelstuk sponsort of een individu die een kleiner bedrag doneert – iedere bijdrage is welkom. Samen gaan we vooruit in de strijd tegen ALS.

Helpen jullie ons mee? Doneer dan een puzzelstuk of een andere bijdrage op onze actiepagina!

Er is geen tijd te verliezen. Heel veel dank!

Wij geloven dat ondernemers, organisaties en medewerkers met passie en een gerust hart hun werk moeten kunnen doen. Dat ze controle hebben op de continuïteit, zonder daar wakker van te liggen. Dat ze bewuste keuzes kunnen maken en ambities kunnen realiseren door maximaal inzicht in, en grip op financiële risico’s en kansen.

Wij geloven dat een betrouwbare partner met persoonlijke aandacht u verder brengt, dat u verder komt met een business partner die thuis is in uw sector, die luistert om te begrijpen en denkt in unieke oplossingen. Die adviseur; dat zijn wij.

Ecclesia wil bijdragen aan bewust en gerust Nederland voor iedereen. Daarom zetten we onze kennis en ervaring ook in op plekken waar onze business niet van nature komt. We willen niet alleen naast onze business goed doen voor onze omgeving, maar ook met onze business.