Ijskoude tocht door Scandinavië voor A.L.S.

Jochum & Irene Hekstra

( Lid van team: A.LS. ik het haal )

Opgehaald

235
3% bereikt van mijn streefbedrag € 6.500
0% Bereikt van mijn doel 6.500 km

Nog te gaan:

Wij zijn Jochum & Irene Hekstra. We wonen in Damwald, Friesland. Samen met onze 4 prachtige dochters. Naast ons gezin hebben wij een bouwmaterialenhandel in Broeksterwoude waar wij met heel veel plezier werken.

Wij zijn van plan om van 11-21 Januari 2024 mee te doen met de Arctic Challenge Tour. Arctic Challenge Tour is een 11 dagen durende ijskoude navigatie tocht door Scandinavië in de auto. Deze toer wordt uitgezonden op RTL7.

Wij willen heel erg graag onze missie koppelen aan A.L.S en onze sponsoropbrengsten doneren aan de A.L.S stichting!

 

Onze dochters: Carice, Ilse, Else, Mayke

Waarom? Omdat ik, Irene, mijn vader moest verliezen als klein meisje op 10 jarige leeftijd aan de strijd tegen A.L.S

Mijn vader is overleden in 1999, al lang geleden zou je zeggen, maar nog elke dag ervaar ik de gevolgen van de slopende ziekte en het verlies. Het heeft mij gevormd naar wie ik nu ben en hoe ik het leven sta. Mijn vader mocht 53 jaar worden, in de bloei van zijn leven. Brandweerman, gezin van 8 kinderen, voetballer, actief in de kerk en dorp. Sociaal, fit en sterk, maar toch kon hij zich alleen maar overgeven aan de aftakeling. In de jaren 90 waren de onderzoeken en de bekendheid nog minimaal. En nu anno 2023 kan ik in mijn ‘volwassen’ leven een bijdrage leveren. Samen met mijn man. 

Nu lijkt het ons geweldig toe om deze toer te volbrengen met als eindresultaat een mooie eindbedrag voor de A.L.S. stichting en daarnaast bekendheid te genereren voor de ziekte A.L.S.

Als teamnaam hebben we: “A.L.S. ik het haal”

Een dubbele betekenis, omdat deze uitspraak bij ons thuis tijdens de ziekte relatief vaak werd uitgesproken. Want met A.L.S weet je het verloop van de ziekte niet in te schatten. Alleen dat de tijd kort kan zijn.Icm de ijskoude route die wij gaan rijden met alle obstakels en uitdagingen is deze uitspraak passend en dus een perfecte teamnaam

We hopen veel “pegels” te verzamelen! Dus steun ons en doneer aan Stichting A.L.S!

Online op onze facebook & instagram kun je ons avontuur volgen!

Jochum & Irene

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer