Run....geen tijd te verliezen!

Irene Hoogendoorn

Opgehaald

430
107% bereikt van mijn streefbedrag € 400
0% Bereikt van mijn doel 6 km

Vanaf het moment dat mijn zwager, Igor Pletsers, in 2019 de diagnose ALS kreeg, hebben zijn familieleden en vrienden zich op verschillende manieren ingezet voor een wereld zonder ALS. 💪

Zo liep zijn goede vriend bijvoorbeeld de marathon, zwom zijn broer mee met de Amsterdam City Swim, verkocht mijn dochter zelfgemaakte armbandjes en verkochtten zijn kinderen met verschillende klasgenootjes zelfgemaakte spulletjes! Ook kregen ze van verschillende kanten fantastische financiële bijdrage!! Ontzettend blij met zoveel steun in dit slopende proces.

Dit keer besloot ik me te gaan inzetten, iets bijdragen en zo extra mijn steun te betuigen.
Samen met een collega ga ik mee doen met de Obstacle Run!

In augustug 2022 besloot ik actief aan mijn conditie te gaan werken en daarbij een persoonlijk doel te stellen; Mee doen met een Obstacle Run van 6 km! "Dit staat op mijn eigen bucketlist" riep ik, mijn collega gaf gelijk aan "Ik doe mee".
Dat we deze run aan het goede (en voor mij persoonlijke) doel hebben verbonden, maakt het extra bijzonder: Kunnen bijdragen aan onderzoek naar ALS. Met elkaar zorgen dat ALS verdwijnt is een uitdaging, net als de Obstacle Run voor ons.. Maar we gaan er voor!

Steunen jullie ons?! Dat zou echt fantastisch zijn, onze dankbaarheid is groot! Ook ontzettend bedankt namens mijn zwager Igor Pletsers, mijn zus Annika Pletser en mijn geweldige nichtje en neefjes!!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer